CHICKEN AND MORE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 385 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken And More. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 1:22 Snelle levering en vriendelijke bezorger en het eten was goed
12 jun 2024 om 13:14 Super vers aangekomen, heerlijke kip en zeer vriendelijk aan de deur! Mijn favoriet
9 jun 2024 om 20:02 Eerste keer dat we hier besteld hebben. Echt lekker! Kip knapperig, goeie porties en alles vers. Bestellen zeker nog een keer!
9 jun 2024 om 0:57 Top tent. Lekkere grote strips goeie prijs kwaliteit verhouding
3 jun 2024 om 20:46 Redbull en de frietjes waren ze vergeten. Gebeld niemand nam meer op. Helaas!
1 jun 2024 om 22:26 Jaffna spicy burger is verslavend lekker.. dankjewel Chicken And more dat jullie jaffna naar Aalsmeer hebben gebracht echt lekker smaak vol
1 jun 2024 om 0:17 jeffna Kipburger was ontzettend lekker!
31 mei 2024 om 22:21 Perfect vanavond weer
30 mei 2024 om 20:40 super!
30 mei 2024 om 11:04 Jaffna spicy burger was heerlijk pittig echt een aanrader, misschien nog een burger met een ei op t menu zetten dat mis ik wel.
30 mei 2024 om 6:49 ik hennepteelt bij chicken en more de volgende dag ben ik erachter gekomen dat ik voedselvergiftiging heb gekregen ben naar de dokter gegaan
29 mei 2024 om 14:58 Goed heerlijk!